Medlemsfördelar

Som medlem på Hofors GK får Du alltid en trevlig golfupplevelse på vår välskötta Golfbana.

Vår klubb erbjuder givetvis träning för Juniorer samt olika former av medlemsträning. Vill du ha privatlektioner så kan du boka det direkt i vår Proshop.

Vår Proshop är välsorterad och erbjuder fullservice inkl Klubbverkstad. Vi har en väl fungerande Drivingrange med tillhörande Golfstudio.

Vill du utveckla Din golf så erbjuder vi klubbutprovning s.k “CustomFitting där du alltid får fullservice på utrustningen.

Greenfeesamarbeten med andra Golfklubbar 2022:

240 kr rabatt på ordinarie greenfee vardagar.

• Sala GK.
  • Avesta GK
  • Säters GK
  • Öjestrands GK
  • Örbyhus GK
”Intresseanmälan medlemsägd golfsimulator”

Vi är några medlemmar som undersökt att köpa in en ny fräsch golfsimulator (Trackman) till träningshallen (vinter) och studion (sommar). Den kommer att kosta totalt 250-300000:-

Upplägg enl. följande
Om vi blir 20 st så blir insatsen max 15000:- per andel.

Osäkerheten i investeringen är att vi troligast kan köpa alla tillbehör billigare än offert från Trackman samt att vi ev. kan använda delar av den utrustning som redan finns där.

1. Andelsägare spelar ”gratis” på simulatorn
  2. Bokning via GIT
  3. Uthyrning till icke andelsägare tillfaller andelsägarna
  4. Hofors GK får använda simulatorn för lektioner/ klubbutprovning etc.
  5. Bilda ideell förening/ liten firma för att hantera ekonomin
  6. Andelsägarna får alltså uthyrningsintäkter samt fritt spel. Visst underhåll av utrustningen kommer att behövas.
  7. Hela upplägget sker i samarbete med Hofors GK
    Intresseanmälningar via E-post till: info@hoforsgk.se

Ev frågor besvaras direkt av Hasse Gillberg 076-168 75 90 & Bengt Jagaeus 076-142 46 26

Hasse Gillberg/ Bengt Jagaeus