Till sidans innehåll

Välkommen till Hofors GK.

Kallelse till Årsmöte

(Vårmöte)

Golfrestaurangen

Torsdag 24 April

Kl. 18.00

Årsmöteshandlingar:  Styrelsens årsredovisning samt verksamhetsberättelse avseende det gångna året kommer att finnas tillhands på kansliet en vecka före årsmötet och vid årsmötet.

Välkomna !

Banan öppen.Tidsbokning 0290-852 45

Ordinarie greeneer och tees, F.r.o.m fredag 18/4 är det full greenfee som gäller. Tillsvidare är det endast personer med läkarintyg som får använda golfbil.

Fika finns att köpa på hål 5 och 11 lördagar och söndagar och där gäller    ENDAST KONTANTER!!!

Restaurangen öppnar fredag 18/4 med försäljning av fika (kaffe,läsk,mackor,mm).Öppettider 08:00-15:00

Shopen är öppen!

se  information under fliken Pro/shop. Drivingrangen är öppen!

Kansliets öppettider mån-fre 08:00-12:00

Nybörjarkurs Hofors GK 2014.

I kursen ingår:

12 timmars nybörjarutbildning inklusive utbildningsmaterial.

25 minuters privatlektion.

Återträff med träning under säsongen.

Fullvärdigt medlemskap i Hofors

GK 2014.

Pris för kursen: 2995 kr.Junior: 1995 kr

Kurstillfällen:Intensiv helgkurs 26-27/4 och 10-11/5.

Veckokurs kvällstid måndagar12/5, 19/5, 26/5, 2/6.

Max 10 deltagare per kurs. När kurserna är fulltecknade publiceras nya datum för nästa kurs.Anmälan via mail till linnea.friskman@golfstorepro.com

Framtidslyftet

Huvudelen av golfklubbens inkomster kommer via medlemsavgifter, greenfeegäster och sponsorer.  Med ekonomisk planering och arbetsinsatser från ideellt arbetande medlemmar lyckas vi tillsammans förvalta Hofors GK:s verksamhet.
På höstmötet enades vi om att utöver förvaltning, även försöka ”lyfta” för att om möjligt höja kvaliteten på vår fina bana. Vi enades om ”Framtidslyftet”
Framtidslyftet ska genom bidrag främja och stödja investeringar med syftet att bibehålla och  höja banans standard.
Lämna gärna ett bidrag , beloppet är frivilligt och sätts in på bankgiro nr 303-9757, ”märk” betalningen med ”Framtidslyftet”.
Framtidslyftet tackar för redan inkomna medel, vilket bidragit till att vi kan påbörja arbeta med en dräneringsplan för banan.
Styrelsen Hofors GK

Vädret